Nesodden tennisklubb søker trener

HAR DU LYST TIL Å JOBBE I ET UNIKT TENNISMILJØ?

Et av Norges mest spennende tennismiljøer søker entusiastisk og engasjert trener

Tennis på Nesodden vokser stadig og vi trenger flere trenere! Klubben søker derfor etter deg som trives i en selvstendig og utviklende trenerstilling, med gode muligheter for variasjon. Du vil i samarbeid med trenerteamet bidra til utviklingen i vår svært trivelige og aktive klubb. Stillingsomfang er i utgangspunktet i området 50-70%, dette vil diskuteres med den rette kandidaten. Tiltredelse er så snart som mulig og helst innen 1. januar 2019. Vår nye trener vil samarbeide tett med vår hovedtrener og vil inngå i klubbens trenerteam.

Vi ønsker gjerne at du har følgende bakgrunn:

minimum ITF trener 1, gjerne ITF trener 2 eller tilsvarende utdanning
kjennskap til og erfaring med Play & Stay metodikken
gode kunnskaper i norsk eller svensk
god spillstandard (ikke et krav)

Vi ser gjerne at du har følgende egenskaper:

engasjert, entusiastisk og utadvendt med godt humør
god til å samarbeide og kan jobbe i team, både med hovedtrener og resten av trenerteamet, styret, foreldre og klubbmedlemmer forøvrig
et synlig og motiverende forbilde for våre medlemmer
fleksibel ift å jobbe med alle typer nivåer og aldere, fra nybegynnere til turneringsspillere

Søknad

Søknad med CV og referanser sendes til sportslig leder Jens Haug på epost jens@nesoddentennis.no så raskt som mulig og innen 25 november. Ved spørsmål ring Jens på +47 913 61 495 eller hovedtrener Christian på +47 993 85 088.

Om Nesodden TK

Nesodden Tennisklubb er en klubb i vekst med over 500 medlemmer og over 210 spillere på ulike kurs/treninger i løpet av en sesong. Klubben markerer seg nasjonalt ved å ha stor intern aktivitet, mange turneringer, solid tennisskole og en aktiv og voksende turneringsgruppe. En tydelig sportslig plan gir et godt grunnlag for klubbens utvikling.

Vi har en ny flott innendørshall med 3 hardcourtbaner, treningsrom mm. Vårt utendørs anlegg består av 3 hard court utebaner. Tennisanlegget ligger på Nesodden ca. 10 minutter med buss fra anløpet til Nesoddbåten med direkte adkomst til Aker brygge (ca20 minutter) eller Lysaker brygge (ca 10 minutter) i Oslo.