Har du lyst å jobbe i et unikt tennismiljø?

Et av Norges mest spennende tennismiljøer søker entusiastisk og engasjert trener

Tennis på Nesodden vokser stadig og vi trenger flere trenere! Klubben søker derfor etter deg som trives i en selvstendig og utviklende trenerstilling, med gode muligheter for variasjon. Du vil i samarbeid med trenerteamet bidra til utviklingen i vår svært trivelige og aktive klubb. Stillingsomfang er i utgangspunktet i området 50-100 %, dette vil diskuteres med den rette kandidaten. Tiltredelse er så snart som mulig eller sommeren 2019. Vår nye trener vil samarbeide tett med vår hovedtrener og vil inngå i klubbens trenerteam.

For mer informasjon om stillingen se vedlagte Stillingsannonse trener 2019-01 – Norsk Versjon.

Søknad med CV og referanser sendes til sportslig leder Jens Haug på epost jens@nesoddentennis.no så raskt som mulig. Vi tar imot søknader fortløpende frem til egnet kandidat er ansatt. Ved spørsmål ring Jens på +47 913 61 495 eller hovedtrener Christian på +47 993 85 088.

Om Nesodden TK

Nesodden Tennisklubb er en klubb i vekst med over 500 medlemmer og over 210 spillere på ulike kurs/treninger i løpet av en sesong. Klubben markerer seg nasjonalt ved å ha stor intern aktivitet, mange turneringer, solid tennisskole og en aktiv og voksende turneringsgruppe. En tydelig sportslig plan gir et godt grunnlag for klubbens utvikling.

Vi har en ny flott innendørshall med 3 hardcourtbaner, treningsrom mm. Vårt utendørs anlegg består av 3 hard court utebaner. Tennisanlegget ligger på Nesodden ca. 10 minutter med buss fra anløpet til Nesoddbåten med direkte adkomst til Aker brygge (ca20 minutter) eller Lysaker brygge (ca 10 minutter) i Oslo.