Velkommen til klubbmesterskap utendørs

Årets begivenhet, klubbmesterskap ute går av stabelen
24.aug. – 2. sept. 2018
Arrangøren oppfordrer til tidlig påmelding – gjerne før sommerferien!
Klubbmesterskapet utendørs er kanskje klubbens viktigste begivenhet. Her møtes spillere på alle nivåer til uhøytidelig sportslig moro. Vi oppfordrer spesielt de som ikke har så mye turneringserfaring til å delta (både barn og voksne!).

Spilletider:
Fredag 24. aug.: Orange single kl 16.30-19.30
Lørdag 25. aug: Green single&double kl 16.30-19.30
Søndag 26. aug: innledende matcher
Fredag 31. aug: innledende matcher
Lørdag 1. sept: Herrer &damer double + div innledende/sluttspill
Søndag 2. sept: Sluttspill, Orange double (ca 13.00), Double super-mix og grillmorro (fra ca 14.00 og utover).
Vi fortsetter med double super-mix , hvor turneringsledelsen setter opp lagene på tvers av alder og kjønn (passer for ca 11. år og oppover). Vi håper at alle divisjonsspillere stiller.

Praktisk info:
• Informasjon om turneringen er lagt ut på Tournament Software (TS – forbundets webside for turneringer og påmelding (tips: søk NTF Tournament Software): http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=127892A6-2874-466C-900E-596E0D3150DF
• Påmelding med navn, fødselsdato og hvilke klasser (max.3 klasser pr spiller) gjennom TS (for de som har brukerkonto) eller på e-post til andreas@nesoddentennis.no . BRUK HELST TS!
• Påmeldingsfrist er søndag 19. august kl. 23:59. Trekning legges ut onsdag 22. august på TS (lenke fra FB & hjemmesiden)
• Det er ikke ordinær deltakeravgift for klubbmesterskapet, men voksne spillere vil bli fakturert en andel av faktiske utgifter til premier, baller mm (ca 100,- pr spiller)

Klasseinndeling:

Herrer&Damer race: Spillere med turneringserfaring som tar et tap med et smil (inkludert tidligere senior B spillere).
Herrer/Gutter veteran&debutant: Veteraner, rustne turneringsspillere, nye våghalser, inkludert ungdom.
Damer/Jenter veteran&debutant: Veteraner, rustne turneringsspillere, nye våghalser, inkludert ungdom.
Herrer Double: Entusiastiske doublespillere
Damer Double: Entusiastiske doublespillere
Double super-mix: Uhøytidelig double for alle aldre og nivå. Meld deg på, så får du tildelt partner.
Green jenter&gutter: Gøy mulighet for alle barn og ungdommer som trener med grønne baller (Alder ca 10-16 år)
Green Double jenter &gutter: For barn og ungdommer som trener med grønne baller (Alder ca 10-16 år)
Orange jenter&gutter: Gøy mulighet for alle barn og ungdommer som trener med oransje baller (Alder ca 8-13 år)
Orange Double jenter &gutter: For barn og ungdommer som trener med oransje baller (Alder ca 8-13 år)

Puljespill i alle juniorklassene.
Det spilles 2 fulle sett og 3.set som super tie-break (første til 10)
Green spiller 1 sett.
Herrer&damer debutant starter på 2—2 og 3.set som eventuelt vanlig tie-break (første til 7).
Det er ikke ordinær deltakeravgift for klubbmesterskapet, men voksne spillere vil bli fakturert en andel av av faktiske utgifter til premier, baller mm

Ny trener i klubben!

Fra 1. august er Wiktoria Rychlik ansatt som ny trener i klubben. Hun kommer fra trenerjobb i Paradis TK i Bergen og har trenerutdanning fra Norges Tennisforbund. Wiktoria har spilt aktiv konkurransetennis i mange år og spiller fortsatt på elitenivå. Wiktoria kommer opprinnelig fra Polen. Hun snakker engelsk flytende og forbedrer stadig norskkunnskapene sine.

Wiktoria vil jobbe med alle treningsgrupper i tillegg til å ha et ekstra ansvar for konkurransegruppen. Hun gleder seg til å møte oss og er veldig motivert til å bidra til tennisutviklingen på Nesodden.

Vi ønsker Wiktoria hjertelig velkommen!

Sommeravslutning for tennisskolen 18. juni kl. 17-19:30

Sommeravslutningen for tennisskolen er blitt en flott tradisjon og er et skikkelig høydepunkt i løpet av tennisåret. Vi inviterer alle barn og ungdommer (inkl. foresatte) som deltar på treninger/kurs hos oss til sommeravslutning mandag 18. juni kl 17.

Påmelding gjøres til christian@nesoddentennis.no innen 12. juni. Deltakelse er gratis.

Kl. 17.00 – 17.15 Vi hilser alle velkommen
Kl. 17.15 – 18.15 Alle barn, ungdommer og foreldre deltar på et morsomt minitennisopplegg.
Kl. 18.15 – 19.30 Grilling og tennisbanene er åpne for fritt spill for alle.

Man tar med egen grillmat med tilbehør. Tennisklubben byr på drikke, kaffe og kaker.

Husk også å ta med tennisracket, treningstøy og sko. Vi er på uteanlegget ved fint vær (og det blir det helt sikkert). Ved dårlig vær er vi inne i hallen, men det er fortsatt mulig å grille ute under teltet vårt.

Damer veteranlag starter utesesongen i prima form!

Klubbens damer veteranlag har allerede spilt 3 utekamper i år, og kom seirende ut av alle 3! De to første var her på hjemmebane og kampen idag var bortekamp. Dette mot tre sterke lag, nemlig Njård, Stabekk og Holmen. Her er bilder av noen av de spreke spillerne. Gratulerer til alle deltakerne.

Bra oppmøte på dugnad

Lørdag 5. mai ble det gjort i stand på utebanene. Stort oppmøte med ca 40 medlemmer! Tusen takk til alle dere ivrige sjeler, nå er utbanene klare for dyst.

Dugnad 5. mai

Lørdag 5. mai blir det dugnad fra kl 10.00-12.00

Det er en liten gjeng som har satt opp nett og «åpnet» utebanene til stor glede for ivrige tennisfolk. Nå trenger vi hjelp av flere til å gjøre anlegget i stand for utesesongen! Ta med rive og krafse, her skal det ryddes rundt banene for å beskytte dekket. Dugnad er en fin anledning til å bli kjent med flere tennisspillere, velkommen!

Yes! Utebanene er åpne!

Endelig er snøen borte og vårsolen varmer! Utebanene er åpne, så her det bare å bestille bane. Men husk å vise hensyn – hvis du ikke skal bruke timen du har bestilt, husk å avbestille slik at noen andre kan få spilt.

Påskepriser på baneleie!

Påskeuken er det kr 150/time for baneleie (t.o.m. Mandag 2. påskedag). Vi minner om at det ikke er kurs denne uken. Vi ønsker dere alle en fin påske!