Sommeravslutning for tennisskolen

Tradisjonen tro ble det arrangert sommeravslutning for tennisskolen i forrige uke.

Det ble et fantastisk oppmøte på nærmere 100 personer, til tross for dårlig vær. Barn og foreldre deltok på minitennisturnering, med sikkert 70 spillere ute på banene. Kjempegøy!

Det ble pokalutdeling til de som har deltatt på et bestemt antall turneringer i regi av Team tennisskolen og vår fantastiske hovedtrener Christian Grind ble hedret med blomsterbukett og fine ord fra sportslig leder Anne-Stine Meltzer. Grillmat og kaker var en perfekt avslutning på festen. God sommer!

(se flere bilder på Facebook: @nesoddentennis)

En hilsen fra trenerteamet

Vi i trenerteamet i Nesodden Tennisklubb ønsker å takke alle som har deltatt på kurs i vår for strålende innsats, bra tennisutvikling, godt humør og mye moro! Ta også en titt på noen bilder fra sesongens siste treninger. Flere bilder ser du på facebook. @nesoddentennis
Husk også å meld dere på til høstens kurs allerede nå. Påmelding må gjøres på klubbens hjemmside og dere finner all relevant informasjon om kurs under fanen Aktiviteter. Vi gleder oss til å se dere alle på tennisbanen snart igjen 🙂

Resultater divisjonstennis

Våre lag har vært aktive den siste uken!
1. div herrer var på tur til Bergen der de spilte mot Bergens TK. Kampen endte med 5-1 til Bergen. Nå i helgen møtte de Hønefoss på hjemmebane og der ble det seier, 4-2.
2. div damer spilte på bortebane mot Nesøya og gikk av med seieren, 5-1. Senere i uken spilte de på hjemmebane mot OSI 2 og tok en klar seier igjen, 6-0.
3. div herrer spilte borte mot Moss og måtte se seg slått 6-0. De kom sterkt tilbake mot Bøler på hjemmebane, resultatet ble 5-1.
Veteranherrer vant kampen sin mot Bøler, 6-0. I sin neste kamp mot Drammen ble det tap, 6-0 til Drammen. Veterandamer spilte bare en kamp denne uken, mot Mjøndalen på hjemmebane. Der ble det uavgjort, 3-3.
Vi gratulerer lagene med seire og ønsker lykke til videre!

Halv pris på medlemskap!

Nå er det halv pris på medlemskap!

Det er ikke for sent å bli medlem i klubben. Meld deg inn i dag og betal halv pris for resten av 2017.

Benytt anledningen til å prøve tennis og spille gratis på utebanene i hele sommer.

INFORMASJON OM KURS

For de som deltar på kurs denne våren så er siste treningsdag fredag 16. Juni.

Vi har nå åpnet opp for påmelding til høstens kurs. Hvordan man melder seg på, informasjon om ulike kurstyper og betingelser for påmelding finner dere her: Slik melder du deg på

Frist for påmelding er mandag 7. august. Det er ønskelig at man melder seg på så tidlig som mulig. Husk at dere som går på kurs nå og vil fortsette til høsten også må melde dere på.

Hvis du har spørsmål om kurs og treninger kan du kontakte hovedtrener Christian Grind på e-post: christian@nesoddentennis.no eller mobil: 993 85 088.

Divisjonstennis, nye resultater

Flere gode resultater for damene! Damer 1 tok enda en 6-0 seier, denne gangen mot Bøler på hjemmebane. Veterandamer spilte også på hjemmebane, mot Asker, og vant sin kamp 4-2. Vi gratulerer!

Herrene møtte en del motstand denne uken. Herrer 1 i 1. div. tapte 1-5 mot Bygdøy. Herrer 2 i 3. div spilte mot Mysen og her ble det også tap, 1-5. Better luck next time!

Ny sportslig leder

Nesodden tennisklubb vil gjerne informere om at Anne-Stine Meltzer har tatt over rollen som sportslig leder i klubben. Hun overtar etter Øystein Netteberg. Anne-Stine vil ha det overordnede ansvaret for det sportslige tilbudet i klubben, herunder, TFO, tennisskolen, Konkurransespillere og divisjonstennis. Anne-Stine er selv en aktiv spiller og er kaptein på klubbens damelag. Vi ønsker Anne-Stine velkommen i den nye rollen.

Resultater divisjonskamper

Damer 1 spilte sin første kamp for sesongen mot Soon i forrige uke. Damene vant elegant 6-0.

Veterandamer spilte jevnt mot Golia, det ble 3-3 på bortebane.

Herrer 1 hadde sin første kamp denne uken og åpnet sterkt mot Heming. Resultatet ble 5-1.

Vi gratulerer!