Turneringer

Nesodden Tennisklubb oppfordrer alle som er på trening til å delta på turneringer, både de som spilles på Nesodden, i Follo-klubbene og i Oslo-regionen. Turneringsspill er en viktig del av tennis, og en helt nødvendig del om man skal utvikle seg til en bedre spiller.

Nesodden tennisklubb har laget en guide til turneringer som er viktig å lese for alle som er interessert. Turneringsguide Nesodden Tennisklubb 2017

Oversikt over øvrige nasjonale turneringer kan man søke seg frem til via Norges Tennisforbund her: Tournamentsoftware

Alle spørsmål om turneringer rettes til sportslig leder.

Påmelding (fra Nesoddens spillere) til turneringene nedenfor sendes til post@nesoddentennis.no

Turneringer arrangert av Nesodden Tennisklubb 2018

7-9 september        U11 Nesodden
14-16 september    U14 Race Nesodden
26-28 oktober        U10 Nesodden
10-11 november     Red Tour Nesodden
23-25 november    U12 Challenge Nesodden
8-9 desember         Orange Tour Nesodden

Turneringer Team tennisskolen 2018

Påmeldingsfrist til alle «Team Tennisskolen» turneringer er mandag uken før (dvs ca 1,5 uker) den aktuelle helgen. Send mail til jens@nesoddentennis.no for påmelding.