Turneringer

Nesodden Tennisklubb oppfordrer alle som er på trening til å delta på turneringer, både de som spilles på Nesodden, i Follo-klubbene og i Oslo-regionen. Turneringsspill er en viktig del av tennis, og en helt nødvendig del om man skal utvikle seg til en bedre spiller.

Nesodden tennisklubb har laget en guide til turneringer som er viktig å lese for alle som er interessert. Turneringsguide Nesodden Tennisklubb 2017

Oversikt over øvrige nasjonale turneringer kan man søke seg frem til via Norges Tennisforbund her: Tournamentsoftware

Alle spørsmål om turneringer rettes til sportslig leder.

Påmelding (fra Nesoddens spillere) til turneringene nedenfor sendes til post@nesoddentennis.no

Turneringer arrangert av Nesodden Tennisklubb 2018

1-7 januar               KM Nesodden Innendørs
27-28 januar          U10 Nesodden
9-11 februar            U12 Challenge Nesodden
17-18 februar          Yellow tour Nesodden
2-4 mars                 Nesodden NTV-Cup
10-12 mars             U12 Challenge Nesodden
16-18 mars             U11 Nesodden
13-15 april              Senior Klasse A&C Nesodden

Turneringer Team tennisskolen 2018

Påmeldingsfrist til alle «Team Tennisskolen» turneringer er mandag uken før (dvs ca 1,5 uker) den aktuelle helgen. Send mail til jens@nesoddentennis.no for påmelding.