Turneringer

Nesodden Tennisklubb oppfordrer alle som er på trening til å delta på turneringer, både de som spilles på Nesodden, i Follo-klubbene og i Oslo-regionen. Turneringsspill er en viktig del av tennis, og en helt nødvendig del om man skal utvikle seg til en bedre spiller.

Nesodden tennisklubb har laget en guide til turneringer som er viktig å lese for alle som er interessert. Turneringsguide Nesodden Tennisklubb 2017

Oversikt over øvrige nasjonale turneringer kan man søke seg frem til via Norges Tennisforbund her: Tournamentsoftware

Alle spørsmål om turneringer rettes til sportslig leder.

Påmelding (fra Nesoddens spillere) til turneringene nedenfor sendes til post@nesoddentennis.no

Turneringer arrangert av Nesodden Tennisklubb 2017

2-8 januar               KM Nesodden Innendørs
5-6 februar              Yellow tour Nesodden
10-12 februar          U10 Nesodden
17-19 februar          U14 Challenge Nesodden
3-5 mars                  Nesodden NTV-Cup
10-12 mars              U12 Challenge Nesodden
24 aug – 3 sept       KM Nesodden utendørs
15-17 september     U12 Challenge
27-29 oktober         U14 Race
3-5 november         U10
1-3 desember          Senior klasse B&C

Turneringer Team tennisskolen 2017

Påmeldingsfrist til alle «Team Tennisskolen» turneringer er mandag uken før (dvs ca 1,5 uker) den aktuelle helgen. Send mail til jens@nesoddentennis.no for påmelding.