For 2024 gjelder følgende medlemskontingentkategorier og priser:

• Barn (t.o.m. det året man fyller 12 år): kr 650,-
  • Junior (f.o.m. det året man fyller 13 år t.o.m. 25 år): kr.1 280,-
  • Senior (f.o.m. det året man fyller 26 år): kr.2 550,-
  • Familie (gjelder personer med felles adresse): kr.3 750,-
  • Dugnadsavgift: 500,- (Ved deltakelse på 5 timer dugnad godskrives hver deltaker med et verdikort på 500 kr for booking av baner i hallen)

For å bli medlem: Opprett bruker i Matchi, meld deg inn i klubben og betal kontingent her

Familiemedlemskap: For påmelding av familiemedlemskap velges dette ved  innmelding i Matchi. Ved spørsmål eller problemer, send liste over familiemedlemmer: Navn, unik e-post per medlem og fødselsnummer til karl@nesoddentennis.no . Se ellers informasjon her

Barne- og ungdomsmedlemskap: Det er viktig at barn registreres med eget navn i Matchi og at medlemskap betales her. Både for at vi skal holde oversikt over alle kursdeltakere og for at vi skal kunne sende ut relevant informasjon om kurs og andre aktiviteter i løpet av året. Merk at barnets bruker ikke kan ha samme e-post som forelder, hver medlem må ha en unik e-postadresse. For små barn som ikke har egen e-post anbefaler vi bruk av sekundær e-post for foreldre eller opprettelse av e-post for barn, for eksempel gjennom google.

Medlemsfordeler:

• Medlemskapet gir gunstige priser på inne -og utebanene, booking via Matchi.
  • Gratis tilgang til klubbens godt utstyrte treningsrom for medlemmer over 16 år (se egne regler).
  • ProShop med gunstig pris på tennisutstyr.
  • Gode servicefunksjoner i Nesodden Tennisklubb sin egen tennishall Bergerhallen med bl.a.  tv/storskjerm, dusj/garderober og kiosk/vareautomat.

Dugnad: Alle medlemmer bør stille på dugnad minst 1 gang i løpet av året, og gjerne ta en kioskvakt ved turneringer. Det er hyggelig og sosialt, og din dugnadsinnsats gir klubben inntekter og sparte utgifter som gir mulighet for høyere aktivitet for både barn og unge og voksne medlemmer i klubben. For de som ikke har anledning til å delta på dugnad gis det anledning til å betale en dugnadsavgift på kr. 500,- per år.

Ved eventuelle spørsmål omkring medlemskapet, send e-post til post@nesoddentennis.no

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen til klubben!