Anlegg

Nesodden Tennisklubb har tre utendørsbaner og en flott hall med tre innendørsbaner. I hallen finner man også en mezzanin hvor man kan se på kamper. Der er det også bordtennisbord,  en lounge med sofaer og TV samt styrkerom.

Adgangschip og nøkkel til inne – og utebaner:

Adgangschip kan kjøpes til hallen og koster kr 200,- for medlemmer.  Ikke-medlemmer tildeles kode fra Senserio.
 Nøkler til utebaner kan kjøpes og koster kr 100,-. Mistet chip eller nøkkel skal meldes fra til hilde@nesoddentennis.no. Ny adgangschip koster kr 200,- og kjøpes under varer i Senserio.

Man må være 18 år for å få kjøpt adgangschip. Chipen er personlig og skal ikke lånes bort. Bergerhallen er ubemannet og av hensyn til sikkerhet kan barn under 18 år kun oppholde seg i hallen i følge med en voksen.

Send en e-post til hilde@nesoddentennis.no etter at medlemskontingent er betalt om du ønsker adgangskort eller nøkkel.