Trenere

Christian Grind (Hovedtrener / Sportslig ansvarlig)
Christian er fulltidsansatt som hovedtrener / sportslig ansvarlig og er trener for alle nivåer i klubben. Christian er leder for trenerteamet og har ansvar for hele kursvirksomheten med tennisskolen (TennisKids), konkurransegruppen og voksenkurs. Han er også ansvarlig for det daglige sportslige arbeidet i klubben. Han har gjennomført Aktivitetslederkurs, Trener 1, Trener 2, Trenerutviklerkurs og mange etterutdanningskurs i regi av Norges Tennisforbund. Christian deltar på Trener 3 kurs hos NTF i 2019/2020.
Mobil: 99385088
Christian tar også privattimer.

Jonathan Dalnoki
Jonathan er fulltidsansatt og er trener for alle nivåer i klubben. Han har lang erfaring som trener i Skandinavia og andre land. Jonathan er en solid tennisspiller og spiller fortsatt aktivt på et høyt nivå. Jonathan har god utdanning med kurs fra flere land og har Trener 3 kurs og flere etterutdanningskurs fra Norges Tennisforbund.
Mobil: 96862037
Epost: jonathan@nesoddentennis.no
Jonathan tar også privattimer.

Andrea Camoletto
Andrea er timeansatt og jobber som trener for alle nivåer. Andrea har lang og bred erfaring som trener både i Norge og Italia. Han har solid utdanning og deltar på Trener 3 kurs hos NTF i 2019/2020.
Mobil: 92278466
Andrea tar også privattimer.

Stian Boretti
Stian er timeansatt og jobber som trener for konkurransespillere. Stian har bred erfaring som trener i Norge. Stian er tidligere profesjonell tennisspiller og har vært Norges beste spiller gjennom mange år. Han har Trener 1 og 2 kurs fra Norges Tennisforbund.
Mobil: 92809473
Stian tar også privattimer.

Jakob Pollestad
Jakob er timeansatt og jobber som trener for tennisskolen og voksenkurs. Jakob har lang erfaring som trener i Nesodden TK og i andre klubber i Norge.
Mobil: 93231422
Jakob tar også privattimer.

Vanessa Bjore

Vanessa jobber som trener med fokus på barn. Vanessa har gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).

Mobil: 97483757

Nazret Belay
Nazret jobber som trener med fokus på barn. Nazret har gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).
Mobil: 46392526

Thea Marie Alvestad
Thea Marie jobber som trener med fokus på barn. Thea Marie har gjennomført Tennisskoleassistentkurs (TSAK)
Mobil: 90225685

Privattimer avtales med trener og må kjøpes via Matchi eller faktureres av Nesodden TK etter avtale. Det er ikke tillatt å betale treneren direkte kontant eller på annen måte.