Trenere

Christian Grind (Hovedtrener)
Christian er fulltidsansatt som hovedtrener og er trener for alle nivåer i klubben. Christian er leder for trenerteamet og han har ansvar for planlegging, koordinering og kvalitetsarbeid for hele kursvirksomheten. Han har gjennomført Aktivitetslederkurs, Trener 1, Trener 2, Trenerutviklerkurs og flere etterutdanningskurs i regi av NTF. Christian deltar på trener 3 kurs hos NTF i 2019.
Mobil: 99385088
Christian tar også privattimer.

Wiktoria Rychlik
Wiktoria er fulltidsansatt som trener for alle nivåer. Hun er også hovedansvarlig for konkurransespillernes treningsprogram i klubben. Wiktoria har erfaring fra internasjonalt turneringsspill og har gjennomført Trener 1, Trener 2 og flere etterutdanningskurs i regi av NTF. 
Mobil: 41213494
Wiktoria tar også privattimer.
 
 

Kristian Evjenth
Kristian har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Kristian jobber med hovedvekt på ungdom- og voksenkurs og han har trenerutdanning fra NTF.
Mobil: 93264095
Kristian tar også privattimer.
 
 
 

Vanessa Bjore

Vanessa jobber som trener med fokus på barn og ungdom. Vanessa har gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).

Mobil: 97483757

 

Nazret Belay
Nazret jobber som trener med fokus på barn. Nazret har gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).
Mobil: 46392526
 
 

Thea Marie Alvestad
Thea Marie jobber som trener med fokus på barn. Thea Marie har gjennomført Tennisskoleassistentkurs (TSAK)
Mobil: 90225685

Det er ikke tillatt å betale treneren direkte kontant eller på annen måte. Betaling for trener gjøres via Matchi eller faktureres etter avtale.