Trenere

Christian Grind (Hovedtrener)
Christian er ansatt som hovedtrener og er trener for alle nivåer i klubben. Christian er leder for trenerteamet og han har ansvar for planlegging, koordinering og kvalitetsarbeid for hele kursvirksomheten. Han har gjennomført Aktivitetslederkurs, Trener 1, Trener 2 og flere etterutdanningskurs i regi av Norges Tennisforbund. Christian spiller også på klubbens divisjonslag.
Christian tar også privattimer.

Patrick Sebastiani
Patrick er ansatt som trener for alle nivåer. Patrick er også hovedansvarlig for konkurransespillernes treningsprogram i klubben. Han har solid trenererfaring og innehar den høyeste trenerutdanningen fra Frankrike. Patrick er en meget god tennisspiller og har erfaring fra internasjonalt turneringsspill. Patrick spiller også på klubbens divisjonslag.
Epost: patrick@nesoddentennis.no
Patrick tar også privattimer.

Kristian Evjenth
Kristian har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Kristian jobber med hovedvekt på ungdom- og voksenkurs. Han har trenerutdanning og spiller også på klubbens divisjonslag.
Kristian tar også privattimer.

Henrik Gjervan
Henrik har flere års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Henrik jobber med hovedvekt på ungdomskurs. Henrik spiller også på klubbens divisjonslag.

Vanessa Bjore
Vanessa jobber som trener med fokus på barn. Vanessa har gjennomført aktivitetslederkurs.

Nazret Belay
Nazret jobber som trener med fokus på barn. Nazret har gjennomført aktivitetslederkurs.

Mathilde Beck
Mathilde jobber som trener med fokus på barn.

Trenere som kun er tilgjengelige i perioder

Gard Instefjord
Gard har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Gard jobber med hovedvekt på ungdom- og voksenkurs og har gjennomført trener 1 kurs. Han er pga annen jobb kun tilgjengelig i perioder og som vikar akkurat nå. Gard spiller også på klubbens divisjonslag.
Gard tar også privattimer.

Victoria Nordgård Moen
Victoria studerer utenbys akkurat nå, men jobber til vanlig som trener med fokus på barn. Victoria har gjennomført aktivitetslederkurs.

Leo Sebastian Meisingseth Montarou
Leo Sebastian studerer utenbys akkurat nå, men jobber til vanlig som trener med fokus på barn. Leo Sebastian har gjennomført aktivitetslederkurs.

Bendik Kalsnes
Bendik har mange års erfaring som trener i Nesodden og andre klubber i Norge. Bendik har gjennomført trener 1 kurs. Han studerer utenbys og arbeider derfor kun i perioder, blant annet som trener for sommerskolen. Bendik spiller også på klubbens divisjonslag.
Bendik tar også privattimer.

Jakob Pollestad
Jakob har mange års erfaring som trener i Nesodden og andre klubber i Norge. Han studerer utenbys og arbeider derfor kun i perioder, blant annet som trener for sommerskolen. Jakob spiller også på klubbens divisjonslag.