Trenere

Christian Grind (Hovedtrener)
Christian er fulltidsansatt som hovedtrener og er trener for alle nivåer i klubben. Christian er leder for trenerteamet og han har ansvar for planlegging, koordinering og kvalitetsarbeid for hele kursvirksomheten. Han har gjennomført Aktivitetslederkurs, Trener 1, Trener 2, Trenerutviklerkurs og flere etterutdanningskurs i regi av NTF.
Christian tar også privattimer.

Wiktoria Rychlik
Wiktoria er fulltidsansatt som trener for alle nivåer. Hun er også hovedansvarlig for konkurransespillernes treningsprogram i klubben. Wiktoria har erfaring fra internasjonalt turneringsspill og har trenerutdanning fra NTF.
Wiktoria tar også privattimer.

Kristian Evjenth
Kristian har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Kristian jobber med hovedvekt på ungdom- og voksenkurs og han har trenerutdanning fra NTF.
Kristian tar også privattimer.

Vanessa Bjore

Vanessa jobber som trener med fokus på barn. Vanessa har gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).

Nazret Belay
Nazret jobber som trener med fokus på barn. Nazrethar gjennomført aktivitetslederkurs og Tennisskoleassistentkurs (TSAK).