Trenere

Knut Eirik Bartnes - Hovedtrener

Knut Eirik har trenerutdannelse på nivå 3 fra Norges tennisforbund og har vært hovedtrener i Nittedal tennisklubb i mange år. Han har også vært landslagstrener for juniorer og i en periode daglig leder i Nordstrand Tennisklubb. De siste årene har han vært trener blant annet i Stabekk og Holmen TK. Han står bak og er fortsatt med å drive en av Norges største turneringer; «Hardhausen», hvor alle kamper går i best av fem sett.

E-post: knuteirik@nesoddentennis.no

Knut Eirik tar også privattimer.

Vivien Iordache
Vivien er fulltidsansatt og er trener for alle nivåer i klubben. Hun har lang erfaring som trener både fra Kypros og Norge. Vivien er en solid tennisspiller og spiller fortsatt aktivt på et høyt nivå.
Mobil: 91122037
Epost: vivien@nesoddentennis.no
Vivien tar også privattimer.

Stian Boretti
Stian er timeansatt og jobber som trener for konkurransespillere. Stian har bred erfaring som trener i Norge. Stian er tidligere profesjonell tennisspiller og har vært Norges beste spiller gjennom mange år. Han har Trener 1 og 2 kurs fra Norges Tennisforbund.
Stian tar også privattimer.

David Lange-Nielsen

David har vært trener i Nesodden tennisklubb siden høsten 2021. David har tatt trener 1-kurs hos Norges tennisforbund og trener både voksne og barn på kurs.

E-post: david@nesoddentennis.no

David tar også privattimer.

Privattimer avtales med trener og må kjøpes via Matchi eller faktureres av Nesodden TK etter avtale. Det er ikke tillatt å betale treneren direkte kontant eller på annen måte.