Lagkamper Nesodden

Nå er Nesoddens konkurransespillere i gang med årets lagkamper. Nesodden stiller hele 6 lag, i både senior (NM lag) og veteranklasser. Lagkamper er for mange årets høydepunkt og noe man har trent for igjennom sesongen. Det er på langt nær bare resultater som teller, lagfølelse og trivelig samvær er vel så viktig. Tennis kan være en ensom idrett når man reiser på turneringer, men med laget er det annerledes.

Lagkampen består av 4 singler og 2 doubler. Senior spiller fulle kamper, mens veteraner spiller timeskamper. For alle lag er det stor motivasjon for opprykk (bortsett fra Damer Veteran 1 som er i Pulje 1 og ikke kan gå lenger opp), men utfordringen er å få stilt fullt lag til alle kamper. Vi håper på stor deltagelse og at vi får gode resultater.
Veteranene er allerede i gang, med seier i første kamp for Damer 2. lag. Damer 1. lag og Herrer har tapt sin første. For NM lag starter Herrer 2 mot Skedsmo (hjemme) førstkommende mandag, mens Damer spiller mot Nesøya (hjemme) på onsdag. Herrer 1 spiller sin første kamp borte mot Hønefoss på Lørdag.
Her er linker til alle lag, kamper og tabeller: