HAR DU LYST TIL Å JOBBE I ET UNIKT TENNISMILJØ?

Et av Norges mest spennende tennismiljøer søker entusiastisk trener
Tennis på Nesodden vokser stadig! Klubben søker derfor etter deg som trives i en utviklende trenerstilling, med gode muligheter for variasjon. Du vil i samarbeid med trenerteamet bidra til utviklingen i vår svært trivelige og aktive klubb. Stillingsomfang er i utgangspunktet i området 80-100%, dette vil diskuteres med den rette kandidaten. Tiltredelse er så snart som mulig. Vår nye trener vil samarbeide tett med vår hovedtrener og vil inngå i klubbens trenerteam.

Vi ønsker gjerne at du har følgende bakgrunn:
• minimum ITF trener 1, gjerne ITF trener 2 eller 3
• kjennskap til og erfaring med Play & Stay metodikken
• gode kunnskaper i norsk eller svensk
• god spillstandard

Vi ser gjerne at du har følgende egenskaper:
• engasjert, entusiastisk og utadvendt med godt humør
• god til å samarbeide med resten av trenerteamet, styret, foreldre og klubbmedlemmer for øvrig
• et synlig og motiverende forbilde for våre medlemmer
• fleksibel og har evne til å jobbe med alle typer nivåer og aldere, fra nybegynnere til turneringsspillere

Søknad
Søknad med CV og referanser sendes til styremedlem og sportslig leder Vegar Fløystad Pettersen på epost vegar@nesoddentennis.no. Vi tar imot søknader fortløpende frem til egnet kandidat er ansatt. Ved spørsmål ring Vegar på +47 45276892 eller hovedtrener / sportslig ansvarlig Christian på +47 99385088 .

Om Nesodden TK
Nesodden Tennisklubb er en klubb i vekst med ca. 560 medlemmer og over 220 spillere på ukentlige kurs/treninger. Klubben markerer seg nasjonalt ved å ha stor intern aktivitet, mange turneringer, solid tennisskole og en aktiv og voksende turneringsgruppe. Vi har en ny flott innendørshall med 3 hard court baner, treningsrom mm. Vårt utendørs anlegg består av 3 hard court utebaner. Tennisanlegget ligger på Nesodden ca. 10 minutter med buss fra anløpet til Nesoddbåten med direkte adkomst til Aker brygge (ca 25 minutter) eller Lysaker brygge (ca 10 minutter) i Osl