Vi feirer! Nesodden tennisklubb har rekordstor vekst!

Tennisinteressen på Nesodden har vokst eventyrlig de siste årene. Det er nå over 500 medlemmer i klubben. Det er meget stor aktivitet i tennisanlegget og nå i høst er det over 200 barn, ungdommer og voksne som deltar i organisert trening ukentlig. Vi markerer disse milepælene inne i hallen denne uken med drikke, frukt og snacks i hallen for de som kommer på treningene.

«Det er gjort en kjempejobb på mange områder. En viktig forutsetning for denne veksten er at det ble bygget en tennishall som har muliggjort helårstennis på Nesodden» sier Jens Haug,  sportslig leder i klubben.

Hallen stod klar i 2013, men etter at hallen stod ferdiger det gjort en stor jobb videre med å utvikle tennisklubben. Det legges ned utrolig mye frivillig arbeid i Nesodden TK. Personer i styret og komiteer bidrar med mange timer hver uke med klubbens økonomi, drift av klubbens anlegg, overordnet sportslig ledelse, turneringsvirksomhet og kiosksalg. Det er et helt fantastisk frivillig arbeid som legges ned og som alle medlemmer nyter godt av.

I tillegg er det et supert trenerteam som jobber for at alle våre medlemmer som deltar på kurs / organisert trening har utviklende, varierende og morsomme treninger hver eneste uke.

«Det er veldig gøy med klubbens vekst» sier klubbens hovedtrener Christian Grind. «Klubbens aktive arbeid med tennis for ALLE er helt avgjørende. Å tilby trening til alle typer grupper som barn, ungdommer, konkurransespillere og voksne og i tillegg virkelig ha fokus på at alle disse gruppene skal få et godt tilbud har vært den viktigste faktoren for klubbens utvikling. Fokus på læring, mestring og trivsel for alle grupper uavhengig av alder og nivå er helt avgjørende» sier Christian.

Christian og Jens tar også opp det fantastiske miljøet i tennisklubben. Miljø og kultur bygges i fellesskap av medlemmene og her skal alle være stolte av Nesodden TK. Vi gjør hverandre gode i Nesodden TK.