Nyhetsbrev #3 Nesodden Tennisklubb Mai 2024

Det begynner å nærme seg sommer og det er mye som skjer i klubben i tiden frem mot sommerferien og som vi her ønsker å informere om. En del av dette har vi også allerede informert om på Instagram, Facebook og våre hjemmesider.

 1. U12 Challenge turnering helgen 24-26 mai

Til helgen arrangerer vi U12 Privatmegleren Park Challenge turnering fra fredag til søndag. Kiosken er åpen og vi selger is og andre godsaker, ta gjerne turen innom for å heie på våre flinke U12 spillere; Noah Gjervan, Oscar Grind og Philip Gubin.  Masse lykke til gutter! 🎾🎾

 1. Lagkamper vårsesongen 2024

Nesodden Tennisklubb stiller i år med 4 lag i utesesongen. Ett damelag og ett herrelag i NM lag 2024 og 2 damelag i lagserien veteran Østlandet ute 2024.

Begge veteran damelagene har spilt sine første kamper. Førstelaget spilte mot Asker 1 den 13.mai, mens andrelaget spilte mot Nordberg 1 den 15 mai.  Begge kampene endte dessverre med tap for våre damer til tross for super innsats! Herrelaget vant sin første lagkamp den 21.mai mot Ski 1 og spiller sin første hjemmekamp søndag 2.juni kl. 12 mot Grefsen 1. Damelaget spiller hjemmekamp onsdag 22.mai kl. 17. Ta gjerne turen innom utebanene for å heie på lagene våre!

 1. Ekstraordinært årsmøte 28.mai kl. 21
  Tirsdag den 28.mai kl 21 avholdes ekstraordinært årsmøte for en ny avstemning rundt betaling for utebanene. Se innkalling og mer informasjon om forslaget det skal stemmes over på hjemmesiden:
  Innkalling ekstraordinær generalforsamling 28. mai 2024 – Nesodden Tennisklubb

Påmelding til årsmøtet gjøres i Matchi her.

4.  Sommeravslutning – Fredag den 21 juni kl. 16-18:30 

 1. juni blir det familiefest på utebanene! Vi inviterer alle barn og ungdommer (inkl. foresatte) som deltar på treninger/kurs hos oss til sommeravslutning.

Program:

 • Kl. 16.00 – 16.15 Vi hilser alle velkommen
 • Ca. Kl. 16.15 – 17.15 Alle barn, ungdommer og foreldre deltar på et morsomt minitennisopplegg.
 • Ca. Kl. 17.15 – 18.30 Grilling og tennisbanene er åpne for fritt spill for alle.

Ta med egen grillmat/matkurv. Vi setter på kaffen og serverer kake.

Det er gratis deltakelse 😀  Påmelding i Matchi her.

 1. Sommerskole for barn 6-16 år
  Som annonsert på hjemmesiden så har vi fått støtte fra Gjensidige stiftelsen til å arrangere gratis sommerskole for barn uke 26, 27 og 33 🙂 Uke 26 er nå fulltegnet, men det er fortsatt plasser uke 27 og 33. Kun én uke gratis sommerskole per barn.

Mer informasjon og påmelding i Matchi:

 • Uke 27 (1-5. Juli) – Mer info og påmelding her.
 • Uke 33 (12-16. August) – Mer info og påmelding her.
 1. Sommerkurs for ungdom/voksne og feriepris på innebaner
  Det settes i år opp mulighet for intensivkurs og introkurs for ungdom 16+/voksne på ettermiddag/kveld mandag til torsdag uke 27 og 33. Gruppene vil bli delt inn etter nivå, 4-6 personer per gruppe.

Kursene vil ha fokus både på grunnslagene forehand og backhand, men vi vil også gå gjennom de andre slagene i tennis, som volley, smash og serve, samt eventuelt slice og drop shot på kurs for viderekomne. Det kan også settes opp egne kurs med fokus på double-spill som tema dersom det er interesse for det.
Pris kr 1100 for 1,5 time mandag til torsdag.

Påmelding i Matchi:

Sommerkurs voksne uke 27 Mandag-Torsdag 16:00-17:30 (matchi.se)
Sommerkurs voksne uke 27 Mandag-Torsdag 17:30-19:00 (matchi.se)
Sommerkurs voksne uke 33 Mandag-Torsdag 16:00-17:30 (matchi.se)
Sommerkurs voksne uke 33 Mandag-Torsdag 17:30-19:00 (matchi.se)

Det blir forøvrig også i år sommerferiepris på innebanene. F.o.m uke 26 og t.o.m uke 33 koster det kr 175 å leie bane inne, uansett når på døgnet og hvilken ukedag.

 1. Sommerfestival på OTA (Oslo Tennisarena)

TennisKids inviterer til festival på OTA 15 og 16 juni, mer info om dette kommer!

Påmelding i Matchi:

Red Sommerfestival OTA 15. juni 09:00 (matchi.se)
Orange Sommerfestival OTA 16. juni 09:00 (matchi.se)
Green Sommerfestival OTA 16. juni 14:00 (matchi.se)

 1. Kurs til høsten 
  I år tar vi sikte på å hovedsakelig videreføre de samme kursene og gruppene til høsten som vi har per i dag. Dersom noen ønsker endringer er det fint om dere tar kontakt med David (david@nesoddentennis.no ) så snart som mulig, slik at vi kan planlegge høstens kurs så tidlig som mulig.

Det blir ingen endring i prisene på kurs fra høsten av og du kan allerede nå melde deg på høstens kurs ved å følge linkene nedenfor. Kursene faktureres ved oppstart. Vi setter pris på tidlig påmelding da det forenkler planlegging av kursene.

 1. Lyst til å bidra? 
  Klubbens økonomi er på bedringens vei i år, men vi er fortsatt helt avhengig av  frivillig innsats og engasjement fra medlemmene våre for å få det til å gå rundt!
  Hvis du ønsker å bidra og ikke har meldt deg ennå, gi oss beskjed ved å registrere deg i Matchi: Påmelding dugnadsaktiviteter generelt 2024 gjøres her. eller ta direkte kontakt med styret eller leder av komiteen der du ønsker å bidra. Kontaktinfo ligger på hjemmesiden. Komitéarbeid teller som dugnadsinnsats 🙂 Dersom du ikke ønsker å delta på dugnadsaktiviteter er det også helt ok, da kan du betale en dugnadsavgift på 500 kr her.
 2. Parkering ❤️
  Vi minner nok en gang om at alle må respektere “hjertesonen” for Berger skole ved å parkere ved Nesodden videregående. På hverdager er det ikke tillatt å kjøre opp Kjartan Veldes vei før etter kl.17. Dette er et tiltak fra Berger Skole og AUF for å skape en tryggere skolevei og trygge omgivelser rundt Berger skole i friminuttene.

NB! ikke på noen tidspunkter er det tillatt å kjøre ned gangveien for å parkere rett ved tennishallen, der er det innkjøring forbudt (kun tillatt for utrykningskjøretøy), vi ber alle om å også respektere dette.

 1. Gjenglemte ting og rot i hallen

Det er fortsatt mye klær, sko og flasker som glemmes igjen i hallen og snus og tyggis som legges igjen på banene – skjerpings folkens!  Dette er ikke noe hyggelig for de som kommer og skal spille etterpå så ta med deg alt av rask og søppel til kildesortering boksene ved inngangen og etterlat banen og hallen slik du ønsker den skal være når du kommer neste gang.

Den 1. i hver måned tømmer  vi glemmekassen og skohyllen som står helt til venstre. Oppfordrer alle til å ta en runde for å se om dere eller barna deres har glemt noe.

Oppfordrer også alle til å benytte garderobene til å henge fra seg yttertøy og sekker i stedet for å legge det oppå bordene og stolene i gangen eller på gulvet. Utesko plasseres i skohyllene mens man trener og trenger man å sette igjen treningssko til neste gang må det gjøres i garderobeskap, ikke i hyllene i gangen..

Rene baner og et ryddig inngangsparti er mye hyggeligere for alle 🙂

 1. Klubbtøy
  Nå som lagkampene er i gang er det kanskje noen som trenger klubbtøy? Minner om at vi  har avtale med Energihuset på Tangen Senter om levering av Babolat sin klubbkolleksjon. Dette er kvalitetsprodukter som gir deg mulighet til å profilere klubben på en flott måte! Katalog og bestillingsskjema her.

Bestilling gjøres på e-post  (sporten@e-huset.no.) eller direkte i butikken til Energihuset.

GOD SOMMER!!

Vi i styret og trenerteamet i Nesodden Tennisklubb ønsker med dette alle sammen en riktig god tennis-sommer! 😎

Irene Husby,
Styrets leder irene@nesoddentennis.no, Tlf 92 82 97 25