Info om priser for utebanene, sommerpriser på innebanene og god sommer!

Dette er siste kursuke før sommeren og på fredag er det sommeravslutning for alle barn og ungdom som har gått på kurs 😊 Fra neste uke blir det dermed sommerpriser inne (kr 175 per time), mens på utebanene gjelder de nye reglene som ble besluttet på ekstraordinært årsmøte. Der ble det vedtatt at med klippekort koster det for voksne medlemmer kr 50 per time for utebane (kr. 100 for strøtimer), mens barn og ungdom opp til 19 år kan spille gratis ved å bestille «Grønt kort sommer» i Matchi Nesodden Tennisklubb (matchi.se)

Fra neste uke (uke 26) og uke 27 og 33 arrangerer vi sommerskole, så de ukene blir utebanene opptatt fra 9-15 på hverdagene og ved regn må sommerskolen flyttes innendørs. Å få gjennomført sommerskolen vil ha prioritet foran andre timer og banebooking vil bli forsøkt planlagt i god tid ut fra værmeldingen. Men dersom noen har booket bane inne som må kanselleres pga sommerskolen vil den selvfølgelig refunderes.

Minner også om at kurspåmelding for høsten er åpen i Matchi. Vi oppfordrer alle til å melde seg på høstens kurs så tidlig som mulig da det vil forenkle planleggingen.

Vi tar sikte på å opprettholde de fleste av dagens kurs, men med noen justeringer der det er behov for det eller dersom noen ønsker forandringer.

Styret og trenerteamet ønsker med dette alle sammen en riktig god sommer!