Ny informasjon om koronasituasjonen

Kjære medlem av Nesodden tennisklubb,

Basert på føringene fra myndighetene så gjelder følgende i Nesodden Tennisklubb:

1. Hallen er helt stengt til og med tirsdag 2. februar
  2. Hallen åpner onsdag 3. februar. Alle medlemmer får en mail med mer informasjon.
  3. Kurs for barn og ungdommer starter opp onsdag 3. februar, voksenkurs er inntil videre avlyst. Alle kursdeltakere får en separat mail fra klubbens hovedtrener med informasjon vedr kurs/treninger.

4. Vi minner alle på å følge klubbens generelle smittevernregler:

Det skal være minimum 2 meter avstand til hverandre inne i hallen. Hallen er kun åpen for medlemmer. Kurs/treninger vil kunne avsluttes ca 5 minutter før normal sluttid da vi skal unngå samling av personer i entréen.

For å unngå trengsel i entreen i tennishallen ber vi kursdeltakere og medlemmer som skal spille om å komme rett før timen og gå ut av hallen direkte etter timen. Foreldre som skal levere / hente barn til trening skal holde seg utenfor hallen. Det er inntil videre ikke lov å oppholde seg i tennishallen som publikum.

Generelle smittevernregler finner du her: http://nesoddentennisklubb.org/uncategorized/smitteverntiltak-i-nesodden-tennisklubb/

Med vennlig hilsen,
Styret i Nesodden tennisklubb