Nyhetsbrev #2 Oktober 2023

Kjære medlem av Nesodden Tennisklubb!

Vi håper høsten har startet godt, og vi i styret gleder oss til en aktiv sesong fylt med tennis og hygge i klubben. Oktober har vært såpass hektisk, at vi sender noen ytterligere oppdateringer denne måneden. 

 1. Åpning av kiosk og Gjenglemt-dag 30. oktober kl. 16-18
  I en prøveperiode på tre uker vil kiosken være åpen fra mandag til torsdag kl. 15:30 – 18:30. Takk til ungdommene fra Nesodden kommune som står for driften. Hvis den blir flittig brukt, vil vi fortsette å holde den åpen, i hvert fall frem til jul. Forhåpentligvis skaper dette både god stemning og penger i klubbkassa!

Mandag 30. oktober kl. 16-18 vil markere åpningen. Vi arrangerer en gjenglemt-dag der alle gjenglemte gjenstander vil bli lagt frem. Dette er en gylden mulighet for å sjekke om du eller dine barn har glemt noe hos oss. 

Som en bonus vil DJ Bart, vår hovedtrener Knut Eiriks musikalske alter ego, spille funky loungemusikk. Og det stopper ikke der! Pizzabakeren har vært så generøs å sponse oss med pizza. Vi håper å se deg!

 1. Husk bestilling av klubbtøy
  Beklageligvis har Energi-Huset opplevd noen tekniske utfordringer med mottak av bestillinger. Hvis du allerede har sendt inn din bestilling, vennligst send den inn på nytt og inkluder en kopi til post@nesoddentennis.no. 

Hvis du ennå ikke har sendt bestillingen, finner du bestillingsskjema vedlagt denne e-posten. 

Her finner du katalog og bestillingsskjema: https://nesoddentennisklubb.org/medlemskap/klubbtoy/

 1. Kan du bidra?
  Vi er på jakt etter noen engasjerte sjeler som kan hjelpe til i to av våre komiteer, sosialkomiteen og driftskomiteen. Hvis du føler for å bidra og være en del av teamet, gi oss beskjed. Du kan sende mail til post@nesoddentennis.no.
 2. Arrangementer
  Vi har følgende arrangementer i hallen: 
 • Green Tour: Lørdag 04.11
 • Challenge U12: Helgen 17-19.11. Allerede fullbooket!
 • Julefest: Vi planlegger en julefest en helg, foreløpig satt til en av dagene lørdag 09.12 eller søndag 10.12.

Med vennlig hilsen

Styret i Nesodden Tennisklubb.