Ny rekord, mange spilte turnering

Sist helg deltok hele 35 barn og ungdommer fra klubben i ulike turneringer rundt om på østlandet. 9 barn dro til Njård Tennisklubb for å spille Red Tour. Vi gratulerer Paul, Lovisa, Hennie Magnolia, Mathilde, Nicolas, Aiden, Henrik og Edvard med super innsats.

11 barn dro til Nesøya for å spille Orange Tour. Vi gratulerer William, Herman, Philip, Aubry, Nora, Julie, Emil, Charlotte, Konrad, Jens og Nicolai med flott tennis på Nesøya.

Vi på Nesodden arrangerte Yellow Tour som er et nytt konsept fra forbundets Team Tennisskolen. 10 ungdommer fra Nesodden deltok. Vi gratulerer Vanessa, Benjamin, Tyra, Jo, Hermine, Anna, Christine, Victoria, Dion, Sigrid, Mathilde, Nazret og Mardin med fantastisk innsats. På Yellow Tour var det totalt 36 spillere fra 8 ulike tennisklubber. Etter kampene var det pizza til alle spillere der Stina i kiosken gjorde en kjempejobb hele dagen. Selvfølgelig var det tennisquiz med premier til spillerne etter pizzaspisingen også. Se flere bilder fra Yellow tour på Facebook!

Veldig gøy at så mange fra klubben deltok på turneringer i helgen i regi av Team Tennisskolen, og for mange var det første gang de spilte turneringsspill.

Vi gratulerer også Ingrid og Carine med flott innsats og gode resultater i U14 doubleturnering på Furuset. Jentene kom helt til finale og tok 2. plassen i turneringen. Bra jobba jenter! Se vedlagte bilder fra helgens turneringsdeltakere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *