Trenere – NY

Knut Eirik Bartnes – Hovedtrener

Knut Eirik har trenerutdannelse på nivå 3 fra Norges tennisforbund og har vært hovedtrener i Nittedal tennisklubb i mange år. Han har også vært landslagstrener for juniorer og i en periode daglig leder i Nordstrand Tennisklubb. De siste årene har han vært trener blant annet i Stabekk og Holmen TK. Han står bak og er fortsatt med å drive en av Norges største turneringer; «Hardhausen», hvor alle kamper går i best av fem sett.

Knut Eirik tar også privattimer.

David Lange-Nielsen

David har vært trener i Nesodden tennisklubb siden høsten 2021. David har tatt trener 1-kurs hos Norges tennisforbund og trener både voksne og barn på kurs.

E-post: david@nesoddentennis.no

David tar også privattimer

Stian Boretti

Stian er timeansatt og jobber som trener for konkurransespillere. Stian har bred erfaring som trener i Norge. Stian er tidligere profesjonell tennisspiller og har vært Norges beste spiller gjennom mange år. Han har Trener 1 og 2 kurs fra Norges Tennisforbund.

Stian tar også privattimer.