Trenere

Christian Grind (Hovedtrener)
Christian er ansatt som trener for alle nivåer. Han har erfaring som trener i tennis, bordtennis og innebandy, og spiller på klubbens divisjonslag. I samarbeid med Sportslig Leder har Christian også ansvar for planlegging, koordinering og kvalitetsarbeid for hele treningsvirksomheten. Han har gjennomført Aktivitetslederkurs, Trener 1, Trener 2 og flere etterutdanningskurs i regi av Norges Tennisforbund.
Mobil: 99385088
Epost: christian@nesoddentennis.no

Patrick Sebastiani
Patrick er ansatt som trener for alle nivåer. Patrick er hovedansvarlig for konkurransespillernes treningsprogram i klubben. Han har solid trenererfaring og innehar den høyeste trenerutdanningen fra Frankrike. Patrick er også en meget god tennisspiller og har erfaring fra internasjonalt turneringsspill.
E-post: sebastianipat@hotmail.com

Gard Instefjord
Gard har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb. Han har spilt konkurransetennis, deltar selv på turneringer og er fast spiller på 1. laget. Gard jobber med alle grupper, men med hovedvekt på ungdom og voksenkurs. Gard har gjennomført trener 1 kurs.
Mobil: 45512890
Epost: gaba@broadpark.no

Kristian Evjenth
Kristian Evjenth har mange års erfaring som trener i Nesodden Tennisklubb og spiller på klubbens divisjonslag. Kristian jobber med alle grupper, men med hovedvekt på ungdom og voksenkurs. Han har trenerutdanning inkludert trener 2 kurs.
Mobil: 93264095

Aslak Tøn
Aslak jobber som trener med fokus på barn og ungdom. Aslak har gjennomført aktivitetslederkurs og trener 1 kurs.
Mobil: 98015191

Victoria Nordgård Moen
Victoria jobber som trener med fokus på barn. Victoria har gjennomført aktivitetslederkurs.
Mobil: 41373430

Leo Sebastian Meisingseth Montarou
Leo Sebastian jobber som trener med fokus på barn. Leo Sebastian har gjennomført aktivitetslederkurs.
Mobil: 41573825

Vanessa Bjore
Vanessa jobber som trener med fokus på barn. Vanessa har gjennomført aktivitetslederkurs.
Mobil: 97483757

Nazret Belay
Nazret jobber som trener med fokus på barn. Nazret har gjennomført aktivitetslederkurs.
Mobil: 46392526

Bendik Kalsnes
Bendik har mange års erfaring som trener i Nesodden og andre klubber i Norge. Bendik har spilt konkurransetennis, og deltar på Nesoddens divisjonslag. Bendik har gjennomført trener 1 kurs. Han studerer utenbys og arbeider derfor kun i perioder, blant annet som trener for sommerskolen.

Jakob Pollestad
Jakob har mange års erfaring som trener i Nesodden og andre klubber i Norge, samt erfaring med konkurransetennis. Han studerer utenbys og arbeider derfor kun i perioder, blant annet som trener for sommerskolen.