« All Hendelser

Klubbmesterskap innendørs

29 mars @ 16:00 - 21:00

Påmeldingsfrist 25.3
Klubbmesterskapet innendørs arrangeres denne gang i mars, med stor fokus på spilleglede og sosialt samvær. Det arrangeres 3 klasser:
• Herrer
• Damer (De damer som ønsker å forsøke kan delta i Herrer, men ikke i både
Herrer og Damer)
• Sosial double med sammensatte par (settes sammen av turneringsledelsen)
• Ungdom/barn som behersker gul ball er velkomne til å melde seg på.
Alle klasser spiler med formatet Fast-4, med supertie i 3dje sett og no-ad i alle games. Det blir også for alle klasser innledende puljespill (minst 2 kamper per deltager) og sluttspill for puljevinnere. Ytterligere detaljer i formatet vil bli publisert i forkant av turneringen tournament SW. Det er ingen nedre aldersgrense slik at ungdom/eldre barn kan delta, krav til deltagelse er at man behersker gul ball.
Praktisk info:
• Informasjon om turneringen legges ut på Tournament Software (TS – forbundets webside for turneringer og påmelding (tips: søk NTF Tournament Software): http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=61697277- 23FD-4DE6-BB4E-4443A395D961
• Påmelding med navn, fødselsdato og hvilke klasser meldes på TS eller sendes på e-post til jens@nesoddentennis.no
• Påmeldingsfrist er søndag 25. mars kl. 23:59. Trekning legges ut onsdag 27. mars på TS (lenke fra FB & hjemmesiden www.nesoddentennis.no)
• Det er ikke ordinær deltakeravgift for klubbmesterskapet, men voksne spillere vil bli fakturert en andel av faktiske utgifter til premier, baller mm (ca 100,- pr spiller)

Dato:
29 mars